ChipWise Stekker

In een paar seconden geïnstalleerd.

Neemt u de bochten te snel of juist te langzaam? Remt u plots en veel te hard? Of heeft u zich niet aan de snelheidslimiet gehouden? De ChipWise stekker registreert het allemaal, zodat u later kunt zien waar u op de route te hard ging of te hard op uw remmen stond.

Voor het gebruik van de ChipWise stekker wordt 2 euro per maand datakosten in rekening gebracht.

 

Makkelijk te installeren

De ChipWise is een OBD-stekker die u in een paar seconden in de OBD-aansluiting onder het dashboard van uw auto plaatst. Nadat u ongeveer 10 kilometer met uw auto gereden heeft, start de ChipWise stekker met het verzenden van uw rijgegevens.

De ChipWise stekker registreert uw rijgedrag, de status van uw auto en uw locatie. Deze gegevens worden iedere minuut en op de momenten dat er zich een incident voordoet, doorgestuurd naar de server. Op basis van uw rijgedrag worden uw rijscore en korting berekend. De status van uw auto en uw locatie leveren u extra informatie op, zoals de mogelijkheid om op brandstof te besparen. Deze informatie is niet bepalend voor uw rijscore.

Alleen u kunt uw persoonlijke dashboard met alle informatie raadplegen. Naast het berekenen van de rijscore, gebruiken wij de rijdata zonder uw persoonsgegevens voor statistische analyses om het product te verbeteren.

Lees hier meer over uw privacy.